Uitnodiging voor de open wijnproeverij bij IKook in Vught

Graag wil ik, Jos Timmermans van Beautiful Wines, u uitnodigen voor de gratis wijnproeverij van Beautiful Wines op maandag avond 7 september tussen 18.30 uur en 21.30 uur..
Jos Timmermans is een onderscheidende importeur en distributeur van mooie wijnen die een brede selectie van o.a. boutique wijnhuizen over de hele wereld uitzoekt en kan aanbieden. Wijnen komen uit de regio’s, Elzas, Rhône, Toscane, Veneto, Mosel, Rheingau, Barossa Valley, Marlborough, Central Otago, Rioja en nog veel meer. Beautiful Wines voert ​​de top-rated maar toch redelijk geprijsde labels in de wereld en is gespecialiseerd in sourcing & presentatie van de beste wijnen. De zorgvuldige selectie van merken biedt u de zekerheid van kwaliteit en value-for -money wijnen. Het delen en opbouwen van een betere wijnkennis voor iedereen door middel van wijn activiteiten is dan ook een vanzelfsprekendheid. Jos Timmermans heeft zijn diploma’s gehaald bij WSET (Wine & Spirits Education Trust).
In het najaar van 2015 organiseert Beautiful Wines dan ook een aantal wijnproeverijen. Op maandag 7 september staat er een open wijnproeverij op de agenda waarvoor ik u graag wil uitnodigen. Er staan mooie wijnen op tafel waaronder zeer mooie Pinot Noir uit Nieuw Zeeland en verschillende Rioja uit Spanje en Cava uit Penedes en nog veel meer andere wijnen uit o.a. Amerika en Chili.
Wijn drinken en proeven van verschillende streken met vrienden en kennissen is altijd een plezier. Je hebt tevens meteen een gevoel van de kwaliteit van de wijnen die Beautiful Wines kan leveren.
Later dit jaar volgt op maandag 12 oktober, met het oog op de komende Feestdagen, een Champagne proeverij. Hier kunt u kennismaken met mooie mousserende wijnen en Champagnes welke inzetbaar zijn tijdens de komende feestdagen. Er staan dan ook een aantal fraaie dessertwijnen op tafel om het geheel compleet te maken.
Alle proeverijen worden gegeven in de kookstudio van iKook aan de Helvoirtseweg in Vught. Bij iKook zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.
Deelname voor de open wijnproevrij is gratis maar u moet zich wel aanmelden via: info.jos.timmermans.wijnen@kpnmail.nl of neem contact op met Jos Timmermans op telefoonnummer (06-53382308). Neem ook een kijkje op de website:www.beautifulwines.nl
Ik zie u graag op maandag 7 september tussen 18.30 uur en 21.30 uur aan de kookstudio in Vught.
Jos Timmermans, Beautiful Wines

Klik hier voor de wijnbeschrijvingen

Klik op de foto voor een grote weergave)
IMG-20150921-WA0004 IMG-20150921-WA0003 IMG-20150921-WA0002 IMG-20150921-WA0001

Geplaatst in Events