Hierbij de 2 e nieuwsbrief van Beautiful Wines van 2016. Op geregelde tijden verschijnt er een nieuwsbrief van Beautiful Wines met hierin interessante onderwerpen. Wilt u zelf iets meer weten over een bepaald thema, laat het Beautiful Wines weten. Beautiful Wines schenkt hier dan zeker in een volgende nieuwsbrief aandacht aan.

De voorjaarsproeverij staat gepland op 30 mei a.s. en de najaarsproeverij op 31 oktober van dit jaar.
De voorbereiding voor de voorjaarsproeverij van 30 mei a.s. is in volle gang; hoofdzakelijk met het proeven van nieuwe wijnen. Mooie vergelijkingen tussen diverse witte wijnen, rose’s (beide terras wijnen) en verschillende lichte rode wijnen waaronder de geweldige Pinot Noir. Ook komen er mouserende wijnen op de proeftafel waaronder Cava en Prosecco.
Kortom noteer alvast maandagavond 30 mei a.s. in uw agenda. De proeverij start vanaf 18.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur bij IKook aan de Helvoirtseweg 151, 5263 EC te Vught.
Vindt u het leuk om een proeverij mee te maken neem dan vrijblijvend contact op met Jos Timmermans vanBeautiful Wines op telefoonnummer (06-53382308) of stuur een mailbericht naar info.jos.timmermans.wijnen@kpnmail.nl

Nieuwsbrieven in wijnland.

Dagelijks ontvangt Beautiful Wines nieuwsbrieven van o.a. By the Grape, Wijnoutlet, Wijnvoordeel, Vivino, Rene en Henriette. Alle nieuwsbrieven hebben vaak slechts één enkel doel namelijk; de directe verkoop van wijnen via Internet. In de meeste gevallen ontbreekt het echte nieuws over de wijnwereld.
Beautiful Wines wil informatief zijn, via de website en maakt gebruik van wijn proeverijen om u kennis te laten maken met mooie wijnen uit verschillende regio´s. Uiteraard kunt u ook via onze website wijn bestellen.

Spanish Wine Forum bij restaurant Zarzo in Eindhoven.

Op 7 en 8 maart heeft er een wine forum plaats gevonden met een aantal wijnmakers uit Spanje om de laatste trends op het gebied van wijn te presenteren. Gedurende twee dagen is het duidelijk geworden dat er in Spanje hard gewerkt wordt om het nivo verder omhoog te krijgen door andere vinificatie technieken tegebruiken. Ook het gebruik van andere inheemse druiven geven nieuwe mogelijkheden. Veel Granacha (Grenache) wordt er gerooid en inheemse druivenrassen worden aangepland. In een volgende nieuwsbrief komt Beautiful Wines hier uitgebreider op terug.

Uitbreiding huiswijnen Beautiful Wines.

Naast Calitera en Antares uit Chili heeft Beautiful Wines een huiswijn aan het portfolio toegevoegd; namelijk Chateau La Beaume uit Frankrijk (Languedoc). Mooie wijnen met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.Een uitgebreide beschrijving van deze toegevoegde huiswijn kunt u terug lezen op de website. www.beautifulwines.nl.

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar andere wijnvrienden uit uw kennissenkring.

Met vriendelijke wijngroeten,

Jos Timmermans

Geplaatst in Nieuwsbrief