Champagne en Kerst proeverij bij IKook in Vught

Graag wil ik, Jos Timmermans van Beautiful Wines, u uitnodigen voor de gratis champagne en wijnproeverij van Beautiful Wines op maandag avond 14 december tussen 18.30 uur en 21.30 uur bij IKook aan de Helvoirtseweg 151 B in Vught.
Jos Timmermans is een onderscheidende importeur en distributeur van mooie wijnen die een brede selectie van o.a. boutique wijnhuizen over de hele wereld uitzoekt en kan aanbieden.. Jos Timmermans heeft zijn diploma’s gehaald bij WSET (Wine & Spirits Education Trust).
Deze proeverij staat geheel in het teken van de komende feestdagen. Op de proeftafel komen mooie mousserende wijnen (o.a. Prosecco, Cremant en Cava) en Champagnes waarbij aan iedereen is gedacht. Mooie Champagnes om het nieuwe jaar uitbundig in te luiden, maken zeer zeker deel uit op de proeftafel. Ook komen er mooie witte en rode wijnen op de proeftafel die uw Kerst gerechten kunnen begeleiden; hieronder zijn de prachtige wijnen van Domeine de La Baume ( o.a. Chardonnay en Viognier) en van Victor Berard ( o.a. Chateauneuf Du Pa*e en Gigondas) perfecte “Wild” begeleiders.
Tevens kunt u een aantal betaalbare dessertwijnen proeven die de feestelijke afsluiten waaronder Sauternes,Monbazillac, Beaume de Venise en een Banyuls.
Stel zelf u wijnpakket samen
Er staan wijnen op tafel waaruit u kunt kiezen om een compleet pakket samen te stellen, afgestemd op u diner. U heeft hierbij de keuze uit verschillende typen wijn. Kortom, een reden te meer om te komen voorproeven op 14 december.
Deelname voor de open wijnproeverij is gratis maar u moet zich wel aanmelden via:
info.jos.timmermans.wijnen@kpnmail.nl of neem contact op met Jos Timmermans op telefoonnummer (06-53382308). Neem ook een kijkje op de website: www.beautifulwines.nl
Ik zie u graag op maandag 14 december tussen 18.30 uur en 21.30 uur aan de kookstudio in Vught.
Jos Timmermans, Beautiful Wines

Geplaatst in Events